Krátke červené šaty so širokými rukávmi

Krátke červené šaty so širokými rukávmi

22694

Nový

Spoločenské šaty s dlhým rukávom

Viac detailov

SKLADOM DO VYPREDANIA!

106,00 €

Informácie o produkte

Nádherné vintage červené šaty s širokými rukávmi a zaujímavými detailami sú jedinečným kúskom, ktorý vám dodá štýlový a elegantný vzhľad. Tieto krásne šaty majú červený odtieň, ktorý je perfektný pre výnimočné príležitosti. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sa prispôsobia vašej postave a zabezpečia pohodlie počas nosenia.

To najvýraznejšie na týchto šatách sú ich široké rukávy, ktoré zdôraznia váš osobitý štýl. Na dekolte sa sa nachádzajú originálne ozdobné šitia a dlhý rad gombíkov v strede, ktoré dodajú šatám ešte viac charakteru a zaujímavosti. 
Tieto spoločenské šaty majú trojuholníkový výstrih vzadu. Mini šaty sú vyrobené z kvalitného materiálu. Trojuholníkový výstrih vzadu je jedinečným prvkom týchto šiat. Ide o nezvyčajný detail, ktorý upúta a dodá zmyselnosť. 

Vďaka svojmu vintage dizajnu a zaujímavým detailom sa tieto šaty stanú vašim obľúbeným kúskom vo vašom šatníku. Sú vhodné pre špeciálne príležitosti ako svadby, plesy, večierky alebo dokonca romantické rande. Budete sa v nich cítiť ako hviezda, ktorá vynikne medzi davom.

Ak hľadáte niečo osobitné, štýlové a zároveň pohodlné, tieto nádherné vintage červené šaty s širokými rukávmi a zaujímavými slovami sú pre vás ideálnou voľbou. Urobte si radosť a doprajte si tento úchvatný kúsok do svojej šatník. Určite nebudete ľutovať!

rozmer XS S M L
prsia 77-80 82-85 86-89 90-93
pás 61-64 66-69 70-73 74-77
boky 87-90 92-95 96-98 99-101

Dĺžka šiat 83-84 cm.

40% bavlna, 20% viskóza, 40% polyester

SELECTUJTE PODĽA

OBLEČTE SA DO ŠTÝLU PREMIUM
RUKÁV DLHÝ
DOSTUPNÉ SKLADOM
TYP ŠIAT ÚZKE
DĹŽKA MINI

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník