Krátke sakové šaty s padavými rukávmi

Krátke sakové šaty s padavými rukávmi

22904

Nový

Krátke dámske šaty

Viac detailov

NA DOTAZ

Pozor: Posledná šanca zakúpiť!

Veľkostná tabuľka

36,00 €

Informácie o produkte

Krátké sakové šaty pre ženy s padavými rukávmi a dlhými zlatými gombíkmi sú štýlovou voľbou pre každú modernú ženu. Tento produkt je zaujímavý svojim jedinečným dizajnom a dokonalým strihom, ktorý sa prispôsobuje rôznym typom postáv.

Sakové šaty majú skrátenú dĺžku, ktorá dokonale podčiarkne a zvýrazní ženské nohy. Padavé rukávy pridávajú tomuto oblečeniu eleganciu a vzdušnosť. Zlaté gombíky zase pridávajú na štýle a vytvárajú luxusný dojem.

Tieto šaty sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý je príjemný na dotyk a zároveň zaručuje maximálny komfort počas nosenia. Ich univerzálny strih a farba elegantne doplní váš šatník a prinesie do neho osviežujúcu novinku.

Nezáleží na príležitosti, v týchto sakových šatách budete vždy vyzerať štýlovo a sofistikovane. Môžete ich nosiť na pracovné stretnutia, firemné večierky alebo špeciálne udalosti. Tieto šaty budú určite zaujímavým a pôsobivým doplnkom vášho outfitu.

Ak hľadáte niečo nové a originálne do vášho šatníka, tieto sakové šaty s padavými rukávmi a zlatými gombíkmi sú tou správnou voľbou pre vás. Kombinácia pohodlia, elegancie a štýlu vás určite dostane.
Univerzálna veľkosť - odporúčame pre XS-M. 
Miery: celková dĺžka 89 cm, šírka cez prsia 2x 43 cm.

MATERIÁL  95% POLYESTER 5% ELASTAN

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník