Krátke limetkové mini šaty s padavými rukávmi

Krátke limetkové mini šaty s padavými rukávmi

22835

Nový

Krátke dámske spoločenské šaty

Viac detailov

SKLADOM DO VYPREDANIA!

Pozor: Posledná šanca zakúpiť!

36,00 €

Informácie o produkte

Elegantné, šik a neuveriteľne štýlové. S módnymi, rozparkovanými rukávmi. Krátké šaty pre ženy s padavými rukávmi sú štýlovou voľbou pre každú modernú ženu. Tento produkt je zaujímavý svojim jedinečným dizajnom a dokonalým strihom, ktorý sa prispôsobuje rôznym typom postáv.

Tieto šaty majú skrátenú dĺžku, ktorá dokonale podčiarkne a zvýrazní ženské nohy. Padavé rukávy pridávajú tomuto oblečeniu eleganciu a vzdušnosť.

Tieto šaty sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý je príjemný na dotyk a zároveň zaručuje maximálny komfort počas nosenia. Ich univerzálny strih a farba elegantne doplní váš šatník a prinesie do neho osviežujúcu novinku.

Nezáleží na príležitosti, v týchto sakových šatách budete vždy vyzerať štýlovo a sofistikovane. Môžete ich nosiť na pracovné stretnutia, firemné večierky alebo špeciálne udalosti. Tieto šaty budú určite zaujímavým a pôsobivým doplnkom vášho outfitu.

Ak hľadáte niečo nové a originálne do vášho šatníka, tieto šaty sú tou správnou voľbou pre vás. Kombinácia pohodlia, elegancie a štýlu vás určite dostane.

Univerzálna veľkosť - odporúčame pre XS-M.
UNI - obvod hrudníka 90 cm, obvod pása 80 cm, rukáv od paže 47 cm, celková dĺžka 85 cm, rukáv 73 cm

Made in EU. 

MATERIÁL  95% POLYESTER 5% ELASTAN

SELECTUJTE PODĽA

OBLEČTE SA DO ŠTÝLU CASUAL OFFICE
RUKÁV DLHÝ
DOSTUPNÉ SKLADOM
TYP ŠIAT ÚZKE
DĹŽKA MINI

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: