Krátke babydoll denimové Saty EMMA

Krátke babydoll denimové Saty EMMA

22630

Nový

Dámske rifľové šaty

Viac detailov

10- 14 DNÍ

37,90 €

Informácie o produkte

Zvoľte si tieto nádherní džínsové šaty z mäkkej bavlny na svoj štýlový deň. Tieto džínové šaty s V výstrihom a zvýraznenými ramenami pridajú dotyk štýlu do vášho šatníka.

Kľúčové vlastnosti:

  • Unikátna štýlová kombinácia: Tieto šaty kombinujú plisovanú látku s džínovým materiálom, čo im dodáva jedinečný vzhľad a dáva pocit jednoduchého, no zároveň elegantného štýlu.
  • Výstrih V: Šaty disponujú decentným výstrihom do tvaru V, ktorý je ženský a pritom subtilne sexy. Dodáva emóciu ženskosti a grácie vášmu vzhľadu.
  • Zvýraznené ramená s nadýchanými rukávmi: Šaty majú zvýraznené ramená s nadýchanými rukávmi, čo im dodáva objem a zaujímavý tvar. Vaše ruky budú výrazné a zaradené do jedinečného dizajnu.
  • Ideálne pre každodenné nosenie: Svojou pohodlnou a prispôsobiteľnou veľkosťou tento model šiat ponúka pohodlie a voľnosť pohybu, čo ich robí ideálnymi na každodenné nosenie.
  • Dostupné vo viacerých veľkostiach: Na výber sú rôzne veľkosti, aby ste si mohli vybrať tú správnu veľkosť pre vašu postavu. 



Material: 82%Bavlna+10%Polyester+8%Viscose

POZOR! ČÍSLOVANIE NEMUSÍ BYŤ ŠTANDARDNÉ. V NAŠEJ VEĽKOSTNEJ TABUĽKE SÚ UVEDENÉ MIERY TOVARU VO VOĽNOM STAVE. PREMERAJTE SI TEDA VAŠE OBLEČENIE A POROVNAJTE S TABUĽKOU. PO DÔKLADOM PREMERANÍ SA VYHNETE VRACANIU TOVARU ALEBO VÝMENE VEĽKOSTI.

prsia obvod rukáv dĺžka

S

99

157

52.5

84

M

104

162

53

86

L

109

167

53.5

88

XL

117

175

54

90

SELECTUJTE PODĽA

OBLEČTE SA DO ŠTÝLU TRENDY MESTSKÝ
RUKÁV KRÁTKY
TYP ŠIAT ÁČKOVÉ
DĹŽKA KRÁTKE

S čím skombinovať do outfitu?

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník