Krásne dlhé mušelínové šaty OPRAH

Krásne dlhé mušelínové šaty OPRAH

22505

Nový

Dámske šaty s dlhým rukávom

Viac detailov

10-14 DNÍ

45,00 €

Informácie o produkte

Cíťte sa ako princezná! 

Radi by sme Vám predstavili náš úžasný produkt - Zelené mušelínové šaty s dlhými rukávmi, z textúrovaného bavlneného materiálu a s impériovým pásom.

Tieto šaty sú dokonalým zoskupením elegancie a štýlu. Ich textúrovaná látka pridáva do vášho vzhľadu šmrnc a trendy nádych. Štvorcový výstrih na krku je zároveň zvodný aj elegantný, čo Vám dodáva sebavedomie a pôsobí veľmi sofistikovane.
Jedným z výnimočných prvkov týchto šiat je elastický dizajn s riasením na páske, ktorý vytvára ženské a sexy tvar hodvábnej hodiny. Tento dizajn je nielen štýlový, ale aj pohodlný, pretože sa prispôsobuje Vašej postave.
Okrem toho, šaty majú rukávy s bublinkovým dizajnom, ktoré sú sladké a rozkošné, pridávajúc do Vašej outfitu štipku hravosti.

Tieto zelené šaty s riasenými rukávmi, textúrovaným materiálom a impériovým pásom sú skvelou voľbou pre každú ženu, ktorá chce vyzerať štýlovo a elegantne. Objednajte si ich ešte dnes a budete sa cítiť a vyzerať úžasne!


Materiál: 100%bavlna

POZOR! ČÍSLOVANIE NEMUSÍ BYŤ ŠTANDARDNÉ. V NAŠEJ VEĽKOSTNEJ TABUĽKE SÚ UVEDENÉ MIERY TOVARU VO VOĽNOM STAVE. PREMERAJTE SI TEDA VAŠE OBLEČENIE A POROVNAJTE S TABUĽKOU. PO DÔKLADOM PREMERANÍ SA VYHNETE VRACANIU TOVARU ALEBO VÝMENE VEĽKOSTI.

Veľkostná tabuľka

prsia pás rukáv dĺžka

S

66

64

65

120

M

72

70

66

122

L

78

76

67

124

XL

86

84

68.5

126

SELECTUJTE PODĽA

OBLEČTE SA DO ŠTÝLU FOLK & ETNO
RUKÁV DLHÝ
TYP ŠIAT VOĽNÉ
DĹŽKA DLHÉ

S čím skombinovať do outfitu?

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník