Zelený vianočný sveter s Mikulášmi

Zelený vianočný sveter s Mikulášmi

22573

Nový

Dámsky pletený pulóver

Viac detailov

10-14 DNÍ

37,40 €

Informácie o produkte

Zelený sveter s Mikulášmi je krásny sveter s motívom Santa Clausa, ideálny na Vianoce. Sveter je vyrobený z kvalitného mäkkého materiálu, ktorý zaisťuje pohodlie pri nosení a príjemný pocit na dotyk.
Jeho charakteristickým znakom je celoplošná grafika zobrazujúca Santa Clausa, ktoá  priťahuje pozornosť a dodáva svetru nádherný, slávnostný akcent.

Sveter má klasický strih s okrúhlym výstrihom a dlhými rukávmi, vďaka čomu je univerzálny a hodí sa k rôznym štýlom. Dá sa nosiť každý deň a pri špeciálnych príležitostiach súvisiacich s Vianocami.

Materiál je tiež príjemný na dotyk a nespôsobuje podráždenie pokožky.
Sveter sa vyznačuje aj vysokou kvalitou spracovania. Okraje sú starostlivo upravené a švy sú pevné a odolné. Jednoducho cítite, že ide o produkt, ktorý vám poslúži počas mnohých období.

Zelený vianočný sveter je skvelou voľbou pre každého, kto chce do svojho šatníka pridať trochu vianočného ducha. Sveter je pohodlný, odolný a efektívny. Určite sa stane obľúbeným prvkom mnohých vianočných stylingov.

Material: 100%Polyester

POZOR! ČÍSLOVANIE NEMUSÍ BYŤ ŠTANDARDNÉ. V NAŠEJ VEĽKOSTNEJ TABUĽKE SÚ UVEDENÉ MIERY TOVARU VO VOĽNOM STAVE. PREMERAJTE SI TEDA VAŠE OBLEČENIE A POROVNAJTE S TABUĽKOU. PO DÔKLADOM PREMERANÍ SA VYHNETE VRACANIU TOVARU ALEBO VÝMENE VEĽKOSTI.

dĺžka prsia
od do

S

51

108

110

M

53

110

112

L

53

114

116

XL

57

118

120

SELECTUJTE PODĽA

TRENDY VIANOCE
OBLEČTE SA DO ŠTÝLU TRENDY MESTSKÝ
RUKÁV DLHÝ

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník