Kvalitný dierkovaný elegantný dámsky kardigan

Kvalitný dierkovaný elegantný dámsky kardigan

22472

Nový

Dámsky pletený kardigán

Viac detailov

10-14 DNÍ

36,00 €

Informácie o produkte

Pletený dámsky kardigán je štýlový kardigan, ktorý sám o sebe dokáže zvýšiť úroveň akéhokoľvek oblečenia vďaka svojmu lichotivému padaniu a detailom.

Jeho komplexný vzor s otvorenými vzorčekmi pridáva dotyk elegancie, zatiaľ čo zapínacie gombíky na prednej strane umožňujú jednoduché obliekanie a vyzliekanie. Tento kardigan je vyrobený z vysokokvalitného pleteného materiálu, čo ho robí ideálnym na vrstvenie počas prechodných ročných období. Poskytuje práve toľko tepla, aby vás nezaťažoval, a zároveň vám poskytuje pohodlie a štýl.

S pleteným kardigánom môžete ľahko vytvoriť rôzne outfity. Môžete ho nosiť s džínsami a tričkom pre neformálnejší vzhľad, alebo ho skombinovať s elegantnou sukňou a blúzou pre štýlovú a sofistikovanú atmosféru. Jeho univerzálna farba sa ľahko kombinuje s inými farbami a vzormi, čo vám umožňuje vytvoriť rôznorodé a výrazné outfity. S takýmto kardigánom získate nielen štýl, ale aj pohodlie a praktické využitie. Jeho komplexné detaily a kvalitný materiál vám zaručia, že sa budete vyzerať a cítiť sa dobre v každom momente.

POZOR! ČÍSLOVANIE NEMUSÍ BYŤ ŠTANDARDNÉ. V NAŠEJ VEĽKOSTNEJ TABUĽKE SÚ UVEDENÉ MIERY TOVARU VO VOĽNOM STAVE. PREMERAJTE SI TEDA VAŠE OBLEČENIE A POROVNAJTE S TABUĽKOU. PO DÔKLADOM PREMERANÍ SA VYHNETE VRACANIU TOVARU ALEBO VÝMENE VEĽKOSTI.


Prsia

Rameno

Dĺžka rukáva

Dĺžka

S

106

49

49.5

55

M

112

52

50.5

57

L

118

55

51.5

59

XL

126

59

52.5

61

2XL

134

63

53.5

63




SELECTUJTE PODĽA

OBLEČTE SA DO ŠTÝLU TRENDY MESTSKÝ
RUKÁV DLHÝ

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník