Béžová saténová blúzka s trblietkami

Béžová saténová blúzka s trblietkami

23388

Nový

Dámsky top s dlhým rukávom

Viac detailov

10-14 DNÍ

29,00 €

Informácie o produkte

Táto krásna trblietavá blúzka je elegantný a hravý kúsok, ktorý spája jemné teplé tóny s nádychom glamouru. Tu je podrobný popis:

  • Marhuľová farba: Blúzka je v jemnej marhuľovej farbe, ktorá dodáva kúsku subtílnu eleganciu. Tento teplý odtieň je univerzálny a lichotivý, vhodný na denné aj večerné príležitosti.

  • Nafúknuté rukávy: Blúzka má výrazné nafúknuté rukávy, ktoré dodávajú dizajnu hravý a moderný nádych. Tieto rukávy vytvárajú dramatickú siluetu, no zároveň pôsobia ľahko a vzdušne. Rukávy sa často zužujú na manžetách, čím sa zvýrazňuje ich objem a vytvára sa rovnováha medzi štruktúrou a voľnosťou.

  • Flitrové manžety: Manžety rukávov sú ozdobené trblietavými flitrami, ktoré poskytujú kontrast k jemnému marhuľovému základu. Flitre odrážajú svetlo a dodávajú blúzke elegantný, sviatočný nádych. Tieto trblietavé manžety sa stávajú ústredným bodom blúzky a pozdvihujú celkový dizajn.

  • Voľný strih: Blúzka má pohodlný a voľný strih, ktorý jemne splýva po tele. Voľná silueta krásne dopĺňa dramatické rukávy a vytvára vyvážený, no zároveň uvoľnený vzhľad. Vďaka tomu je blúzka všestranná a vhodná ako na bežné, tak na polofomálne príležitosti.

  • Ľahký materiál: Vyrobená z ľahkej a priedušnej látky, blúzka je ideálna na vrstvenie alebo na nosenie počas teplejších dní. Ľahkosť materiálu zlepšuje pohyb rukávov, vďaka čomu sa blúzka cíti pohodlne a šik.

  • Všestranné styling: Marhuľová farba a jednoduché, no pútavé detaily robia túto blúzku ľahko kombinovateľnou s rôznymi outfitmi. Môžete ju nosiť s elegantnými nohavicami alebo sukňou pre formálny vzhľad, alebo ju skombinovať s džínsami pre ležérny a štýlový outfit.

Táto blúzka je ideálna pre tých, ktorí hľadajú jemnú eleganciu s dotykom lesku, spájajúc jemné farby s výraznými flitrovými detailmi a hravými nafúknutými rukávmi.

Material: 65%Polyester+30%Viscose+5%Elastane

POZOR! ČÍSLOVANIE NEMUSÍ BYŤ ŠTANDARDNÉ. V NAŠEJ VEĽKOSTNEJ TABUĽKE SÚ UVEDENÉ MIERY TOVARU VO VOĽNOM STAVE. PREMERAJTE SI TEDA VAŠE OBLEČENIE A POROVNAJTE S TABUĽKOU. PO DÔKLADOM PREMERANÍ SA VYHNETE VRACANIU TOVARU ALEBO VÝMENE VEĽKOSTI

EU prsia obvod rukáv dĺžka

S

34-36

108

106

73.1

62

M

38-40

114

112

74.5

64

L

42-44

120

118

75.9

66

XL

46-48

128

126

77.7

68





SELECTUJTE PODĽA

TRENDY TRBLIETKY
OBLEČTE SA DO ŠTÝLU PREMIUM
RUKÁV DLHÝ

S čím skombinovať do outfitu?

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník