Zelená zamatová blúzka s trblietkami

Zelená zamatová blúzka s trblietkami

23383

Nový

Dámsky top s dlhým rukávom

Viac detailov

10-14 DNÍ

34,00 €

Informácie o produkte

Luxusný a nápadný kúsok, ktorý kombinuje eleganciu s dotykom lesku. To je naša novinka - krásne zelená zamatová blúzla.

  • Farba evergreen: Top má sýtu, hlbokú zelenú farbu, pripomínajúcu vždyzelené lesy. Táto farba dodáva kúsku kráľovský a sofistikovaný vzhľad, ideálny na večerné príležitosti alebo špeciálne udalosti.

  • Zamatová látka: Top je vyrobený z mäkkého, hebkého zamatu, ktorý má luxusnú textúru a vyžaruje opulentnosť. Prirodzený lesk zamatu zvýrazňuje hĺbku zelenej farby, čo vytvára krásnu hru svetla a textúry.

  • Flitrové rukávy s patchwork vzorom: Jedným z najvýraznejších prvkov tohto topu sú rukávy zdobené flitrami. Flitre dodávajú kúsku lesk a dotyk drámy. Patchworkový efekt vytvára dynamický a umelecký vzhľad, pričom lesklé časti odrážajú svetlo z rôznych uhlov, čo robí top ešte výraznejším.

  • Zapínanie na gombíky: Top má klasické zapínanie na gombíky, ktoré mu dodáva všestrannosť. Gombíky môžu byť nenápadné alebo dekoratívne, čím pridávajú ďalší detail do dizajnu. Toto zapínanie umožňuje rôzne štýly – môžete ho nosiť zapnutý pre formálny vzhľad alebo mierne rozopnutý pre uvoľnenejší štýl.

  • Štruktúrovaná silueta: Strih topu je štruktúrovaný, ale pohodlný, s jemne zúženým pásom, ktorý zvýrazňuje postavu nositeľky a zároveň umožňuje voľnosť pohybu. Kombinácia zamatu a flitrov dodáva topu vyvážený mix elegancie a moderného štýlu.

  • Všestranné využitie: Top sa dá ľahko kombinovať s nohavicami s vysokým pásom, sukňami alebo dokonca s džínsami, či už pre elegantný, alebo ležérny vzhľad. Je ideálny na sviatočné príležitosti, večerné vychádzky alebo akúkoľvek udalosť, kde chcete zažiariť s glamourovým, no zároveň elegantným kúskom.

Táto zamatová blúzka je perfektná, keď chcete urobiť dojem kombináciou bohatých textúr, trblietavých detailov a klasického strihu.

Material: 65%Polyester+30%Viscose+5%Elastane

POZOR! ČÍSLOVANIE NEMUSÍ BYŤ ŠTANDARDNÉ. V NAŠEJ VEĽKOSTNEJ TABUĽKE SÚ UVEDENÉ MIERY TOVARU VO VOĽNOM STAVE. PREMERAJTE SI TEDA VAŠE OBLEČENIE A POROVNAJTE S TABUĽKOU. PO DÔKLADOM PREMERANÍ SA VYHNETE VRACANIU TOVARU ALEBO VÝMENE VEĽKOSTI

EU

prsia šírka dĺžka

S

34-36

103

120

62.1

M

38-40

109

126

64

L

42-44

115

132

65.9

XL

46-48

123

140

67.8


SELECTUJTE PODĽA

TRENDY VIANOCE
OBLEČTE SA DO ŠTÝLU PREMIUM
RUKÁV DLHÝ

S čím skombinovať do outfitu?

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník