Dámsky top s dlhým rukávom a vystuženými ramenami ROSE

Dámsky top s dlhým rukávom a vystuženými ramenami ROSE

22638

Nový

Dámsky top s dlhým rukávom

Viac detailov

M/2KS SKLADOM. INÉ 10- 14 DNÍ

20,90 €

Informácie o produkte

Náš dámsky top s dlhým rukávom a s vystuženými ramenami ROSE je dokonalý kúsok pre moderné ženy, ktoré túžia po elegantnom a štýlovom oblečení. Tento top kombinuje pôvabné kvetinové vzory so štvorcovým výstrihom, s dlhými rukávmi a zosilnenými ramennými vankúšikmi.

Jeho zaujímavý dizajn a moderná kvetinová potlač prilákajú oko každej ženy, ktorá sa chce cítiť inšpirovaná a žiarivá. Krásna ružová farba potlače kontrastuje s čiernym pozadím a vyrezávaný výstrih dodávajú tomuto blúzovému topu neodolateľnú ženskosť a šarm.

Okrem svojho modrého vzhľadu je tento top vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré sú pohodlné na nosenie a zároveň poskytujú optimálnu pružnosť. Jeho dlhé rukávy sú ideálne pre prechodné ročné obdobia a zosilnené ramenné vankúšiky pridávajú dodatočný nádych elegance a štýlu.

Tento dámsky top je skvelou voľbou pre každodenné nosenie alebo aj ako outfit pre špeciálne príležitosti. Skombinujte ho s džínsami a teniskami pre neformálny, no trendy vzhľad, alebo s nohavicami a topánkami na podpätku pre elegantnú a sofistikovanú atmosféru.

Nezmeškajte túto exkluzívnu príležitosť a kúpte si tento ohromujúcí top už dnes. S týmto dámskym tričkom s dlhým rukávom sa budete cítiť sebavedomo a štýlovo vo všetkých situáciách. Získajte si ho ešte dnes a vyzdvihnite svoj štýl na novú úroveň!

Material: 95%Polyester+5%Elastane

POZOR! ČÍSLOVANIE NEMUSÍ BYŤ ŠTANDARDNÉ. V NAŠEJ VEĽKOSTNEJ TABUĽKE SÚ UVEDENÉ MIERY TOVARU VO VOĽNOM STAVE. PREMERAJTE SI TEDA VAŠE OBLEČENIE A POROVNAJTE S TABUĽKOU. PO DÔKLADOM PREMERANÍ SA VYHNETE VRACANIU TOVARU ALEBO VÝMENE VEĽKOSTI.

Veľkostná tabuľka

prsia pás obvod ramená rukáv dĺžka

S

77

66

84

39.5

62

59

M

83

72

90

41

63

61

L

89

78

96

42.5

64

63

XL

97

86

104

44.7

65

65

SELECTUJTE PODĽA

TRENDY KVETY
OBLEČTE SA DO ŠTÝLU BOHO & HIPPIES
RUKÁV DLHÝ
DOSTUPNÉ SKLADOM

S čím skombinovať do outfitu?

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: