Ružové kamienkové body s dlhými rukávmi

Ružové kamienkové body s dlhými rukávmi

22475

Nový

Dámske body s dlhým rukávom

Viac detailov

10-14 DNÍ

34,00 €

Informácie o produkte

Toto ružové body je ohromujúci a glamúrny kúsok, ktorý určite upúta pozornosť. Body má sieťovinový materiál zdobený krásnymi kamienkami, vytvárajúcimi úchvatný a pútavý efekt.

Dlhé rukávy dodávajú body elegantný nádych, čo ho robí vhodným nielen na špeciálne príležitosti, ale aj na večerné výjazdy. Sieťovinový materiál poskytuje sexy a lákavý vzhľad, pričom stále zachováva pocit sofistikovanosti.

Dámske body je navrhnuté tak, aby sedel ako druhá koža, objímal vaše krivky a zdôrazňoval vašu postavu. Má zapínacie gombíky v oblasti rozkroku, čo zaručuje bezpečné a pohodlné nosenie. Vysokokvalitné materiály použité pri jeho výrobe zaručujú trvanlivosť a dlhotrvajúce nosenie.

Takéto honosné body s dlhým rukávom môžete kombinovať rôznymi spôsobmi. Skombinujte ho s džínsami s vysokým pásom alebo sukňou pre trendy a štýlový vzhľad, alebo ho nosite s blazerom a nohavicami pre elegantný a sofistikovaný outfit. Či už idete na špeciálnu udalosť alebo jednoducho chcete vytvoriť odvážny módný outfit, body je perfektnou voľbou. Jeho komplexné zdobenie kamienkami a lichotivá silueta zabezpečia, že na vás budú upreté všetky oči.

Material: 90%Polyester+10%Elastane

POZOR! ČÍSLOVANIE NEMUSÍ BYŤ ŠTANDARDNÉ. V NAŠEJ VEĽKOSTNEJ TABUĽKE SÚ UVEDENÉ MIERY TOVARU VO VOĽNOM STAVE. PREMERAJTE SI TEDA VAŠE OBLEČENIE A POROVNAJTE S TABUĽKOU. PO DÔKLADOM PREMERANÍ SA VYHNETE VRACANIU TOVARU ALEBO VÝMENE VEĽKOSTI

prsia

pás

boky

rukáv

dĺžka

S

76

64

72

59

63

M

82

70

78

60

65

L

88

76

84

61

67.5

XL

96

84

92

62

70

SELECTUJTE PODĽA

TRENDY TRBLIETKY
OBLEČTE SA DO ŠTÝLU PARTY
RUKÁV DLHÝ

S čím skombinovať do outfitu?

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník