Čierne body s dlhými rukávmi MIRA

Čierne body s dlhými rukávmi MIRA

22415

Nový

Dámske čierne body

Viac detailov

10-14 DNÍ

24,40 €

Informácie o produkte

Čierne body s dlhými rukávmi a priliehavým strihom so zaobleným výstrihom je elegantný kúsok, ktorý pridáva jednoduchý šarm do vášho šatníka.

PREČO JE TOTO BODY JEDINEČNÉ?

Jeho sexy výstrih vo forme zaoblenej lodičky a priliehavý strih vytvárajú pôsobivú siluetu. Výrazným detailom tohto body je šev na prednej časti, ktorý ho robí jedinečným a zaujímavým. Tento detail pridáva textúru a štýl do celkového vzhľadu, čím ho robí výnimočným.

AKO A KAM TOTO BODY NOSIŤ?

Toto body sa skvele hodí k nohaviciam aj sukniám, čo ho robí všestranným kúskom v šatníku každej ženy. Môžete ho nosiť na rôzne príležitosti, od pracovného stretnutia po večerný výlet s priateľmi. Celkovo je čierne body s dlhými rukávmi a priliehavým strihom so zaobleným výstrihom jednoduché, no štýlové body, ktoré pridáva eleganciu a šarm do vášho vzhľadu. Jeho sexy výstrih, priliehavý strih a výrazný šev ho robia ideálnym doplnkom k nohaviciam aj sukniám.

Material: 90%Polyester+10%Elastane

POZOR! ČÍSLOVANIE NEMUSÍ BYŤ ŠTANDARDNÉ. V NAŠEJ VEĽKOSTNEJ TABUĽKE SÚ UVEDENÉ MIERY TOVARU VO VOĽNOM STAVE. PREMERAJTE SI TEDA VAŠE OBLEČENIE A POROVNAJTE S TABUĽKOU. PO DÔKLADOM PREMERANÍ SA VYHNETE VRACANIU TOVARU ALEBO VÝMENE VEĽKOSTI

vo voľnom stave

prsia

boky

ramená

rukáv

dĺžka

S

82

79

37.5

60

69.5

M

88

85

39

61

71.5

L

94

91

40.5

62

73.5

XL

102

99

42.7

63

75.5

Elasticita 

vysoká

SELECTUJTE PODĽA

OBLEČTE SA DO ŠTÝLU TRENDY MESTSKÝ
RUKÁV DLHÝ

S čím skombinovať do outfitu?

30 modelov, ktoré Vám vylepšia šatník